POLARIS DD 


   energetski disk

 

 

                        Energija koja isceljuje i podmladjuje

                                      Georges Lakhovsky & Nikola Tesla

Polaris je jedinstven uredjaj koji radi na naučnim osnovama, uz pomoć koga možete spoznati svoju pravu energetsku prirodu. Bićete zadivljeni novim saznanjima o vitalnoj energiji i njenom fascinantnom pozitivnom uticaju na svaki aspekt vašeg zdravlja i života.

Antenski prstenovi na disku mogu da primaju i šalju energiju iz okruženja, povećavajući njen protok višestruko. Devet prstenova POLARIS-a je vibraciski uskladjeno sa energetskim centrima (čakre) na našem telu, proizvodeći harmoniju u našem energetskom omotaču (auri), koja se reflektuje i na stanje našeg fizičkog tela, odnosno na naše zdravlje. Prstenovi su dizajnirani po principu zlatnog preseka, najsavršenijeg sklada u prirodi.

Životna energija je svuda oko nas.

Sa POLARIS-om u rukama postajete vrhunski iscelitelj bez ijednog dana obuke.   POLARIS nastavlja tamo gde je medicina stala. 

On jednostavno višestruko povećava dotok vitalne energije (bioenergije) u naš organizam i podstiče ga da se sam izleči na sasvim prirodan način, što je uostalom jedino i moguće. Mi, u suštini, u našem organizmu imamo sve mehanizme samoisceljenja i sve prirodne lekove koji nepogrešivo deluju, i ne mogu se predozirati.

Problem nastaje kada dođe do pada nivoa ili poremećaja protoka energije u organizmu, što POLARIS uspešno nadoknađuje i rešava.

Primena polarisa je veoma široka i on se koristi kod: Svih vrsta bolova,  bolne kičme i zglobova, loše cirkulacije i hladnih ekstremiteta, ginekoloških i uroloških problema,  PMS-a, klimaktericnih tegoba, oslabljenog libida i potencije, steriliteta, hemoroida, opstipacije i problema sa crevima, gojaznosti, plućnih i srčanih problema, problemi štitne žlezde i sinusa, glavobolje, nesanice i lošeg raspoloženja...

Sada već imamo veliki broj pozitivnih povratnih iskustava  korisnika POLARIS-a, od običnih ljudi do doktora medicine.

POLARIS će vam za kratko vreme vratiti radost življenja.

Neophodno je napomenuti da će POLARIS, ukoliko ga držite u prostoriji u kojoj boravite (dnevnoj, spavaćoj sobi, ili recimo kancelariji na poslu), očistiti vaš prostor od štetnih elektromagnetnih zračenja, pa čak i negativnih energija upućenih od strane drugih osoba. POLARIS je nepresušan izvor životne energije. Promatrajte samo raspoloženje ukućana ili kolega na poslu, u prostoriji u kojoj se nalazi POLARIS. Bićete prijatno iznenađeni.

Možete ga nositi u torbici (ne smeta mu mobilni telefon niti električni uredjaji), tretirati neku tačku na vašem telu ako se ukaže potreba bilo gde da se nalazite, ili pomoći nekom drugom. Može da se nosi i u avionu.

Stavite energetski disk na bolno mesto, ili na solarni pleksus (3.čakra, tacno iznad želuca) i osetite promenu. Ponekad će se bol pojačati, pre nego što postane bolje. Stavljanje diska  na solarni pleksus će vas smiriti, opustiti i ukloniti akutni stres, ili za 10-ak minuta sniziti vaš povišeni krvni pritisak. 

Ukoliko spavate nemirno, držite disk u blizini kreveta i osetićete promenu u kvalitetu sna.

Pratite vaš instinkt i eksperimentišite koliko god želite.

Deca i životinje reaguju instiktivno osećajući dobru energiju, i često vam neće dozvoliti da im uzmete disk.

Zalivajte vaše biljke sa vodom koja je stajala pola sata na energetskom disku, ili ga možete staviti direktno na biljku ili pod saksiju, kako bi koristila njegovu energiju. 

 Pšenica desno je tretirana POLARIS-om. Očigledno je da desna biljka (pšenica),  pod kojom se nalazi energetski disk, ima veću masu za bar 30%, listovi su duži i vitalniji, dok su kod druge povijeni i kraći.

Stavite kristal na energetski disk i napravite pravu fontanu energije u prostoru u kome boravite..

Ukoliko stavite disk ispod posude sa hranom, pogotovu industriski obradjenom, primeticete koliko će postati ukusnija i podnošljivija.

Energetski disk invertuje i šalje širok spektar frekvencija koje čak i ukus vode iz slavine ( koja često ima neprijatan miris) čini mekšom, ukusnijom,  živopisnijom i energičnijom.

Takodje možete na disk staviti bokal sa vodom. Za 30 min. dobićete najmoćniji lekoviti napitak. Pićete umesto mrtvu beskorisnu vodu, živu i energizovanu vodu mnogo prijatnijeg ukusa, pićete čistu energiju preko potrebnu vašem organizmu.

Disk nema nikakvo samostalno zračenje, namagnetisanje ili slično. Kružni prstenovi, antene, napravljene od specijalne legure, jednostavno pojačavaju, polarišu i usmeravaju protok energije koja se nalazi svuda oko nas.   Trajanje diska je neograničeno, i nije mu potrebno nikakvo održavanje.

Lepo je znati da ništa nije nemoguće! Zar ne? Buducnost je uveliko pocela!

         www.zdravljenadar.com                                                          dr Dino Tomić

 

Saznajte o načinima primene našeg proizvodu